
با سلام .این سایت جهت کمک به سرمایه گذاری وکمک به تصمیم گیری شما در انتخاب نمادها در سود دهی بیشتر ایجاد شده است.سایت فقط جنبه مشاوره داشته وهیچگونه تعهدی نسبت به سیگنالها ندارد جهت مشاره می توانید با ایمیل ayousefi1012@yahoo.com تماس حاصل کنید
عنوان | پاسخ | بازديد | توسط |
»شبندر | 3 | 1295 | romisashafiei |
چه سهمهایی را خرید کنیم سبد سوداوری بالای 30 درصد دارد
سهم در
سهم.................
سهم در خود الگوی دوجی استار را نمایان کرده
سهم الگوی ................
سهم ..........................
سهم به احتمال زیاد فردا ریزش دارد چون یک ریز موج تکمیل نشده البته ریزش ناچیز است میتوانید مثبت کامل بفروشید ومنفی کامل وارد شوید
سهم هنوز ................
سهم .....................
سهم به حمایت....................
سهم در کف ..........................
سهم در ......................
سهم سیگنال خرید داده الگوی پهنه که یک الکوی5-3-3است را نمایان کرده در منفی خرید کنید
این سهم نیز سیگنال خرید صادر کرد در بازار منفی در اینده خرید کنید.
در بازدید کلی از نمادها اکثر سهما ریز موج صعودی جهت ریزش جدید را میزنند پس هنوز ریزش داریم متاسفانه فقط بالادستیها کار را بدتر کردند
این سهم سیگنال خرید داده میتوانید فردا در منفی یا پس فردا وارد شوید
در انتهای بازار میتوانید..................
افت شاخص بورس تهران طی هفتههای گذشته منجر شد تابازار سرمایه در فعالیت خود از 15 دیماه تا 6 بهمن ماه جاری ازبازدهی منفی 11/7 درصدی برخوردار شود. طی بررسیهایی که از سوی گروه تحلیلی پرشین تحلیل صورت گرفته است، طي اين مدت از 401 سهم حاضر در بازار سرمایه کشور، 308 شرکت از بازدهی منفی و 88 شرکت نیز از بازدهی مثبت برخوردار بودند.
به گزارش همشهری، آمارها با ما سخن میگویند. در بورس اعداد فقط برای ترسیم نمودار خلق نشدهاند بلکه هر کدام بار معنایی خاصی دارند و اثر وضعی هر سیاستی را بر بازار نشان میدهند. تازهترین آمارها گویای این واقعیت است که اولا سونامی نزول شاخص بورس فراگیر بوده و دوم اینکه برخی صنایع خاص در این دوره نهتنها نزول نکردهاند بلکه با موج صعودی هم همراه بودهاند. اما این همه ماجرا نیست؛
آمارها میگویند با وجود نزول شاخص از نیمه دوم دیماه بازار سهام پختهتر شده، حتما میپرسید چرا؟پاسخ روشن است، از میان نزدیک به 600شرکتی که سهامشان در بورس و فرابورس پذیرفته شدهاند سهام 401شرکت معامله شده، یعنی با وجود نزولی بودن بازار، سطح نقد شوندگی بازار سهام حفظ شده است؛ به این معنی که فروشندگان یا خریداران سهام همواره در دسترس بودهاند.
مروری برآنچه در 3هفته گذشته در بورس اتفاق افتاده نشان میدهد روند نزولی بورس تهران درست از نیمه دوم دیماه اتفاق افتاده است. شاخص کل بورس تهران 16دیماه یکباره 2300واحد نزول کرد و یکی از بالاترین نزولهای تاریخی خود را ثبت کرد. یک روز قبل از این رویداد یعنی 15دیماه شاخص کل بورس تهران به 89هزارو 500واحد یعنی بالاترین نقطه تاریخی خود رسیده بود. این رقم عدد بیسابقهای در بورس تلقی میشود و بالاترین عددی است که نماگرهای بورس تهران تا آن زمان بهخود دیده بودند، از آن تاریخ تا دیروز که شاخص بورس به 80هزار و 861 واحد رسید شاخص بورس تهران 8639واحد معادل 9.6درصد افت کرده است.
آمارها همچنین نشان میدهد؛ در طول این مدت سهام 401شرکت در بورس و فرابورس دادوستد شده که از این تعداد ارزش سهام 308شرکت نزول کرده است، قیمت سهام 5شرکت تغییری نکرده و فقط قیمت سهام 88شرکت در این مدت رشد کرده است.
بررسی روند نزولی قیمت سهام شرکتهای بورس نشان میدهد، بیشترین میزان افت قیمت سهام در این مدت مربوط به سهام شرکتهایی بوده که عموما در بخش راه و ساختمان فعالیت میکردهاند.
جالب است بدانید مصوبهشورای پول و اعتباربرای افزایش سقف وام مسکن به 35میلیون تومان درست از نیمه دوم دیماه رسما اعلام شد اما در اتفاقی عجیب این موضوع منجر به افزایش شدید قیمت وام مسکن در فرابورس شد و در مقابل قیمت سهام شرکتهای ساختمانی را نزولی کرد.
براساس اطلاعات موجود از 15دیماه به این سو، قیمت سهام شرکتهایی مانند سرمایهگذاری مسکن شمال شرق، سیمان مجد خواف، سرمایهگذار ساختمان، سرمایهگذاری مسکن تهران، عمران و توسعه شاهد، آ. س. پ، سیمان غرب آسیا، شهرسازی و خانهسازی باغمیشه بین 39.5 تا 31.5 درصد افت کرده است.
در مقابل سهام برخی از شرکتها با رشد بسیار زیادی مواجه شده است ازجمله سهام شرکتهای به نسبت کوچکی چون؛ نصیر ماشین، چرخشگر و بوتان که قیمت سهامشان بهترتیب246درصد، 128درصد و119درصد افزایش یافته است. نکته قابل توجه اینکه قیمت سهام بانک شهر هم که به تازگی وارد بازار پایه فرابورس شده است از 151تومان به 240تومان رسید و معادل 58.9 درصد رشد کرده است. بانک شهر در این مدت چهارمین سهام پربازده بورس بوده است.نتیجه کلی اینکه سطح عمومی قیمت سهام شرکتها در بورس و فرابورس در 22روز اخیر بهطور میانگین 7.1 درصد نزول کرده اما در همین بازار منفی هم سرمایهگذاران هوشمند برنده بودهاند.
"دلقما" در گزارش خود پیش بینی خود را با افزایش نزدیک به 20 درصدی به بازار ارائه کرده علت این تعدیل را به شرح زیر اعلام کرده است:
دیر به ثبت رسيدن افزايش سرمايه باعث کاهش ميزان حجم فروش گرديد و به منظور استفاده بهينه از منابع مالي در ترکيب توليد محصولات باحاشيه سود بيشتر، مقادير تغيير و همچنين برخي از محصولات اين شرکت با افزايش نرخ فروش مواجه و نيز صرفه جويي در هزينه هاي شرکت درطي دوره گذشته، موجب افزايش EPS هرسهم گرديد.
شکواییه
بازرسان محترم شرکت سهامی چینی ایران
با سلام و احترام
اینجانبان تعدادی از سهامداران شرکت سهامی چینی ایران با توجه به مطالعه صورتهای مالی 6 ماهه حسابرسی شده و 9 ماهه شرکت، به موردی برخورد نمودیم که به نظر اینجانبان حقوق سهامداران خرد شرکت به شکل فاحشی مورد تعدی قرار گرفته است. مورد مذکور در ذیل به استحضار میرسد. خواهشمند است نسبت به بررسی موضوع و جلوگیری از تضییع حقوق سهامداران خرد و یا شفافسازی موضوع اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
بر اساس گزارش شش ماهه حسابرسی شده (و بند 2-25 یادداشتهای توضیحی) مبلغ فروش صادراتی در دوره مالی مورد گزارش مبلغ 7.150.000 دلار آمریکا بوده است که مبلغ 214.600 دلار آن به صورت ارزی به حسابهای بانکی شرکت واریز و به نرخ مبادلهای هر دلار معادل 24730 ریال در دفاتر شرکت ثبت شده است و مبلغ 6.935.400 دلار بر اساس نرخ اعلام شده مدیریت از قرار هر دلار معادل 21500 ریال (بر مبنای هر مترمربع کاشی و سرامیک 5/4 دلار) تسعیر و از خریداران به ریال دریافت شده است. در خصوص مبنای نرخ تسعیر مدارک و مستنداتی مبنی بر توافق با عامل فروش صادراتی به حسابرسان شرکت ارائه نشده است.
با توجه به این که در شش ماهه اول سال جاری نرخ دلار آمریکا در بازار ارز در محدوده 29000 ریال تا 38000 ریال در نوسان بوده است میزان فروش صادراتی شرکت در سال جاری بر اساس نرخ بازار به شدت تغییر خواهد کرد و تأثیر قابل ملاحظهای بر سود هر سهم خواهد گذاشت لذا چند ابهام برای سهامداران خرد به وجود میآید:
1) مدیریت شرکت بر چه مبنایی نرخ 21500 ریال را برای فروش صادراتی گزارش کرده اند؟
2) اگر عامل فروش شرکت، مبلغ فروش صادراتی را به صورت ریالی به مدیران اعلام نموده است، چرا مدیران شرکت با اعلام مبلغ فروش صادراتی شش ماهه 7.150.000 دلار و پیشبینی سالانه فروش صادراتی حدود 18 میلیون دلار موجبات گمراهی سهامداران در صورت-های مالی را فراهم کرده اند؟
رونوشت:
1) مدیریت نظارت بر ناشران بورس اوراق بهادار
2) خبرگزاری فارس
3) خبرگزاری بورس نیوز
در پایان اضافه می کند، با توجه به بررسی های صورت گرفته توسط این سایت خبری مطالب عنوان شده توسط سهامداران مطابق با صورت های مالی "کچینی" بوده و به طور کامل صحیح است به گونه ای که در کلیه گزارش های آن اعم از 9 ماهه و شش ماهه می توان شاهد نرخ تسعیر ارز پایین شرکت و در حدود 2000 تومان به ازای هر دلار، برای فروش صادراتی بود نکته جالب تر آنکه مبالغ ارزی خرید مواد مصرفی با نرخ های 300 تومان به ازای هر دلار در 9 دوره 9 ماهه و هر یورو 4622 تومان در گزارش های شش ماهه تسعیر شده است.
علی رضایی:چند ماهی بود که عادت به شنیدن رکوردهای تاریخی از بورس داشتیم. اما با تغییر سکانداران وزارت اقتصاد این روند صعودی با سرعت کمتری پیش می رفت که از ابتدای دی ماه سال جاری نه تنها دیگر شاهد افزایش شاخص بورس نبوده، بلکه سقوط شدید بورس نیز مشاهده شده است.
خبرهایی که از 20 دی تا کنون از بورس مخابره شده از احوال ناخوش شاخص بورس حکایت داشته که به زعم برخی از کارشناسان رشد حبابی و غیر واقعی شاخص در ماه های گذشته را نشان می دهد. هر چند که برخی دیگر از کارشناسان عقیده دارند که برای این وضعیت نگرانی وجود ندارد و در روزهای آینده شاخص بورس صعودی خواهد شد.
پس از آنکه بورس اوراق بهادار تهران در 9 ماه منتهی به آذرماه رشد اعجابانگیز 130 درصدی را از خود نشان داد و خیل عظیم دارندگان نقدینگی را به سمت خود کشاند تا تنها بازار سرمایه گذاری دارای بازدهی در سال 92 باشد، از آغاز زمستان رو به سرازیری گذاشت تا طعم واقعی ریسک را به فعالان خود نشان دهد. شاخص کل بورس با سقوط بیش از 5 هزار واحدی طی روزهای گذشته به کانال 86 هزار واحد بازگشت. کارشناسان بورس صف های فروش توسط افراد حقیقی تازه وارد به بازار سهام را کاملاً هیجانی می دانند. شاخص بورس اوراق بهادار تهران از ابتدای دی ماه سال جاری تا کنون 6/5 درصد کاهش داشته و در پی سقوط معنادار بورس در این ماه و البته روزهای گذشته از بهمن ماه بازدهی بازار سرمایه در سال 92 تا زمان نوشتن گزارش حاضر به سطح 114 درصد عقب نشینی کرده است.
این در حالی است که شاخص کل بورس و اوراق بهادار در جریان معاملات روز جاری بورس با افت 776 واحدی به کانال 81 هزار واحد بازگشته است. کارشناسان دلایل مختلفی را جهت سقوط شاخص بورس بیان داشته و می توان رفتار عجیب بورس در ماه گذشته را از زوایای مختلف مورد ارزیابی قرار داد.
1- بدون شک بازار سهام ایران در ماه های گذشته در بسیاری از نمادها به صورت حبابی و غیر منطقی رشد کرده ولی بسیاری از کارشناسان با این رشد را تا حدی نمی دیدند که اسم حباب را بر روی آن بگذارند و در شعف این که هر روز شاخص بورس در حال رشد است، شعارهای دولت جدید را دلیل این رشد می دانستند. اما دلیل رشد عجیب قیمت سهام در بورس را بیش از هر چیز می توان به جریان نقدینگی وارد شده به بازار سهام نسبت داد؛ جریان نقدینگی که به راحتی توانست حتی سهام شرکت هایی که فاقد پیش بینی سود یا همان «EPS» بودند را تحت تاثیر قرار دهد. حال به نظر می رسد این جریان نقدینگی با سرعت قابل اعتنایی در حال خروج از بازار سرمایه است که باید دید علت این موضوع چیست؟
2- اقتصاد ایران طی دو سال گذشته با مشکلات متعدد مدیریتی و زیرساختی مواجه بوده است که می توان گفت دچار نوعی رکود همراه با تورم شده است که رونق بازار سرمایه درماه های گذشته نشان از آن داشت که رشد شاخص بورس تنها به دلیل حرکت اشتباه سرمایه گذاران خرد بوده است که دولتمردان به اشتباه این مسئله را سیاست های خود نسیت می دادند. نقدینگی در این مدت توسط افراد غیر حرفه ای یا همان مردم عادی و از طریق صندوق های سرمایه گذاری وارد بورس شده بود. مردم عادی که پس از فروکش کردن تلاطم ارزی 91-90 و کاهش چشمگیر قیمت طلا، سکه، ارز و رکود مسکن جایی را غیر از بورس برای سرمایه گذاری پیدا نکرده بودند به سرعت به بازار سرمایه آمدند و بازدهی اغوا کننده صندوق های سرمایه گذاری که تا همین چندی پیش حتی تا مرز 200 درصد هم پیش رفته بود، خیلی از مردم را به سمت این نهادهای مالی کشاند.
3- طی سال های گذشته بازارهای ارز، طلا و مسکن به دلیل بازدهی که داشت مورد توجه سرمایه داران خرد قرار گرفته و افراد فراوانی به این بازارها رجوع کرده تا از سرمایه های کوچک خود بازدهی کسب نمایند. از دیگر سو، با روی کارآمدن دولت جدید و شعارهای فراوان در جهت رفع تحریم ها این خرده سرمایه داران پول خود را از بازارهای ارز و طلا خارج کرده و به سمت بورس رفتند که رشد شاخص ها را ایجاد نمود. پس وجود سرمایه گذاران غیر حرفه ای در بازار که اصطلاحا پاسوز بازار نیستند، یکی از دلایل سقوط بازار سرمایه ظرف چند روز گذشته است.
4- در آذرماه سال جاری بود که به سازمان خصوصی سازی دستور داده شد برای رفع عطش خرید سهام در بورس اقدام به عرضه هایی گسترده کند، اما فروش گسترده سهام توسط این سازمان در بورس آن قدر سنگین و دارای اشکالات بنیادی بود که ترس عجیبی را در دل سهامداران ایجاد کرد. نحوه فروش سهام توسط خصوصی سازی در بورس به گونه ای بود که به محض ایجاد صف خرید، این صف با عرضه ای فراتر از تقاضا پاسخ داده می شد و عملا سهامداران از بیم گرفتار شدن در این شیوه عرضه، رفته رفته از سهام دارای پتانسیل بنیادی مثل بانک ها و بیمه ها خارج شدند و سرمایه ها روانه سهم های کوچکی شد که برخی محمل سرمایه گذاری سفته بازان بود.
5- با نگاهی متفاوت به اتفاقات رخ داده می توان ردپای اظهار نظرهای نسنجیده درباره بازار سهام را که باعث ایجاد نگرانی در میان اهالی بازار سرمایه شد را نیز در جهت سقوط رخ داده، موثر دانست. اینکه بازار سرمایه بازاری برای نوسان گیری و مناسب دلالان است یا اینکه رشد بازار حبابی است، قسمتی از اظهار نظرهای نسنجیده برخی از افراد و البته افراد به اصطلاح کارشناس است که گاه غیر رسمی هم عنوان می شد؛ اما در نهایت با ضریب انتشار بالا در فضای مجازی اصطلاحا موجب شد که سهامداران با مشاهده افزایش ریسک سرمایه های خود را از بازار سرمایه خارج کنند.
6- یکی از مواردی که در سال های گذشته سبب شد تا بازار سهام آسیب ببیند تصمیمات خلقالساعه بود. در این بین برخی از تصمیمات متولیان بازار سهام نیز در ایجاد نگرانی در فعالان بورس و فرابورس بی تاثیر نبود. یکی از این تصمیمات مربوط به تصمیم یکباره برای انتقال برخی از نمادها به بازار توافقی است. بازار توافقی غیر شفاف ترین بازار موجود در فرابورس است که نمادهای حاضر در آن به شیوه معاملات حراجی معامله می شوند و هر کس می تواند قیمت مورد دلخواه خود را برای خرید و فروش یک سهم پیشنهاد دهد. اما در حالی تصمیم به انتقال 14 نماد به بازار توافقی گرفته شد که پیش از این نمادهای مزبور در بازار پایه بودند، روزانه قیمت می خوردند و نحوه معاملات این نمادها برای همه شفاف بود.
به نظر می رسد این تصمیم شتاب زده برای کنترل سفته بازی در بازار بود و مسئولان می توانستند از طریق ابزارهایی مانند اخطار به انتقال به بازار توافقی یا توقف چند هفتهای معاملات این نمادها بر جولان سفته بازان در برخی از این نمادها پایان دهند و البته چون هنوز یک ماهی به مهلت انتقال این نمادها به بازار توافقی مانده، بهتر است برای جلب اعتماد سرمایه گذاران این تصمیم ناگهانی مورد تجدید نظر قرار بگیرد.
7- بهره مالکانه 30 درصدی معادن سنگ آهن و برنامه افزایش 8 برابری قیمت خوراک پتروشیمی ها بخشی از تصمیماتی است که بازار سرمایه را نگران کرده است. بهره مالکانه و افزایش غیر منطقی قیمت خوراک، جامعه سهام داری را نسبت به این موضوع نگران کرده که دولت برای پوشش درآمدهای خود بنا را بر این گذاشته که هزینه صنایع پر بازده و استراتژیک کشور را با دریافت هایی این چنینی بالا ببرد.
8- در نهایت شایعات مربوط به تغییرات مدیریتی در سازمان بورس و اوراق بهادار یکی دیگر از ریسک هایی است که چند هفته ای است بر بورس اوراق بهادار تهران سایه افکنده است. علی صالحآبادی که از ابتدای دولت محمود احمدینژاد ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را بر عهده دارد بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به دلیل عملکرد قابل اعتنایش در رشد و توسعه بازار و عدم وابستگی به جریانات سیاسی، باز هم در سمت خود که البته خواسته بازار بود، تثبیت شد. اما متاسفانه یک ماهی است که عده ای در فضای مجازی بر طبل رفتن وی می کوبند و بازار هم از این تغییر نگران است.
9- از دیگر سو، اعلام وام مسکن 35 و 50 میلیونی برای ساخت و خرید مسکن نیز از دلایل خروج سرمایه از بورس می باشد. دولت با اعلام پرداخت این وام باعث شد خرده سرمایه داران پول های خود را برای خرید به بازار مسکن ببرند که چند ماهی دوران رکود و کاهش قیمت را سپری می کرد.
به نظر می رسد متغیرهای مهم بورس در حال رسیدن به نقطه هشدار است، اگر افت شاخص و تلاطمات اخیر را حتی ناشی از نیاز بورس به استراحت تحلیل کنیم؛ افت چشمگیر متغیر مهمی مثل ارزش معاملات که در برخی از روزهای سال 92 به هزار میلیارد تومان هم رسیده بود، قطعا باید سرمایه گذاران و مسئولان امر را نگران کند. بهتر است مسوولان امر و در راس آنها وزیر اقتصاد و دارایی به عنوان رئیس شورای بورس و بالاترین مقام بازار سرمایه در دولت و همچنین نمایندگان بازار سرمایه در مجلس فکری اساسی در مورد وضعیت کنونی بورس کنند.
در پایان باید گفت بورس آبروی اقتصاد ایران است و باید بترسیم از روزی که نقدینگی 540 هزار میلیارد تومانی شناور در کشور مسیرهایی همچون ارز، طلا، سکه و مسکن را در پیش بگیرد.
"وبشهر" که علت تعدیل مثبت را اصلاح برآورد براساس آخرين گزارشات شرکت هاي سرمايه پذير اعلام کرده در دوره 9 ماهه موفق به تحقق 13 درصد از بودجه خود شده است.
شایان ذکر است این شرکت سرمایه گذاری در دوره 9 ماهه موفق به تحقق 14 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری، 100 درصدی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری، 15 درصدی جمع درآمدها و سود عملیاتی شده است.
این شرکت برای هر سهم در سال مالی 93 مبلغ 813 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در دوره 3 ماهه موفق به تحقق 7 درصداز آن شده است.
شایان ذکر است "شپارس" طرح تاسيس واحد سولفوناسيون را با برآورد هزينه سرمايه گذاري 8 میلیارد تومان و ميزان پيشرفت پروژه 75 درصد در کارخانه واحد شماره 2 در دست اجرا دارد وتاريخ بهره برداري از آن را 31 شهریور 93 اعلام نموده است.
شرکت سرمايه گذاري پارستوشه نیز با 63 میلیارد تومان سرمایه پیش بینی درآمد هر سهم سال مالیمنتهی به29 اسفند 92 را مبلغ 602 ریال اعلام کرده که بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه 68 درصد از آن را محقق کرده است.
"وتوشه" که بودجه خود را در مقایسه با آخرین گزارش (مبلغ 555 ریال) بیش از 8 درصد رشد داده علت تعدیل را افزايش درآمد (هزينه) هاي متفرقه مربوط به تفاوت تسعير نرخ ارز ناشي از تک نرخي شدن نرخ ارز در سال 92 اعلام کرده است.
در این راستا، گنجی، مدیر سهام شرکت بهنوش ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: شرکت بهنوش ایران با توجه به افت فروش محصولات در شش ماهه دوم و همچنین بحث اشانتیون های تبلیغاتی که حتی در شرایط افت فروش برای مقابله با رقبا و حفظ سهم بازار رایج می باشد، همچنان بودجه برآوردی را پوشش خواهد داد.
وی افزود: با توجه به اینکه کیفیت محصولات تولیدی حائز اهمیت است، بنابراین تولیدات "غبهنوش" بر پایه ارزش غذایی می باشد. در نتیجه عوارض کمتری نسبت به سایر شرکت ها که تولیدشان توأم با اسانس و طعم دهنده می باشد، پرداخت می کند که پرداخت عوارض 3 درصدی "غبهنوش" نسبت به عوارض 15 درصدی سایر شرکت ها مزیتی برای شرکت بهنوش ایران محسوب می شود که در کاهش هزینه ها تأثیرگذار است.
لازم به ذکر است تولیدات بر پایه مواد با ارزش غذایی، باعث بالا رفتن هزینه مواد اولیه شده و در نتیجه حاشیه سود کاهش می یابد. در نتیجه با کاهش حاشیه سود، "غبهنوش" مجبور به اختصاص اشانتیون کمتری شده و بدین ترتیب، میزان فروش کاهش می یابد.
گنجی تصریح کرد: در شرایط تحریم، به دلیل با واسطه دریافت کردن مواد اولیه از خارج، هزینه ها با افزایش مواجه می شدند. در شرایط حاضر، با برداشته شدن تحریم ها با کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری همراه خواهیم بود.
مدیر سهام شرکت بهنوش ایران اظهار داشت: شرکت در نظر دارد به میزان 50 درصد افزایش سرمایه دهد که این افزایش سرمایه از محل آورده نقدی خواهد بود و احتمالاً در نیمه ابتدایی سال 93 اعمال خواهد شد. هم اکنون "غبهنوش" در حال ارایه گزارش های توجیهی افزایش سرمایه مذکور می باشد.
وی در خاتمه تصریح کرد: شرکت بهنوش ایران، قصد ارایه محصولات جدید به بازار را دارد، همچنین شرکت در مرحله احداث ساختمانی پنج طبقه است که احتمالاً تا 6 ماه آینده به مرحله بهره برداری خواهد رسید. هدف از ساخت ساختمان مذکور، فروشگاهی جهت عرضه محصولات "غبهنوش" و محصولات مشابه سایر شرکت ها می باشد که به منظور ارتقای فروش در نظر گرفته شده است.
دوستان سهمای حکمت وشاوان وتاپیکو وشایدم فاراک وتجار اینارا نگهدارید سهمایی که خودسر خریدید را میگم بفروشید
فقط خروج از بازار توصیه ماست
بازار ریزشی شروع به کار کرد .امروز نیز میتوانید خارج شوید
موج شماری الیوت موج 5 باقی مانده که باید فردا منفی شود این دلیل من است که یاید فردا سهمتان را بفروشید ودوباره در پایین سوار شوید اگر شاخص مثبت شد وروند رشد به خود گرفت که ما با خیال راحت در مثبت وارد میشویم اگر منفی شد که چه بهتر نوسانی گرفته ایم ودر منفی وارد میشویم
میتواید فردا در مثبت کامل از سهم خارج شوید ودر قیمتهای پایین در چند روز اینده وارد شوید فردا بازار منفی خواهد شد
دوستان سلام صبح بخیر بازار هیجانی عمل کرد وارد بازار نشوید بازار دوباره منفی خواهد شد