
با سلام .این سایت جهت کمک به سرمایه گذاری وکمک به تصمیم گیری شما در انتخاب نمادها در سود دهی بیشتر ایجاد شده است.سایت فقط جنبه مشاوره داشته وهیچگونه تعهدی نسبت به سیگنالها ندارد جهت مشاره می توانید با ایمیل ayousefi1012@yahoo.com تماس حاصل کنید
عنوان | پاسخ | بازديد | توسط |
»شبندر | 3 | 1295 | romisashafiei |
سهم یک نیم الگو .......................
ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، اداره نظارت بر ناشران فرابورس دلایل توقف برخی نمادهای فرابورس را در کدال منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، دلیل توقف نماد بانک ایران زمین از روز 26 تیر ماه 94،ابهامات موجود در افزایش سرمایه از جمله پاسخ های دریافتی از مراجع ذیصلاح اعلام شده که پیگیری های لازم برای تعیین تکلیف افزایش سرمایه از بانک مرکزی در دست انجام است.
همچنین شرکت باید پیش بینی درآمد هر سهم (حسابرسی شده) سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 92 را بر اساس آخرین عملکرد واقعی و اطلاعات و صورتهای مالی 9 ماهه را ارائه نماید که تاکنون علیرغم پیگیریهای صورت گرفته این موارد ارائه نشده است .
در خصوص بیمه دی و توقف نماد این شرکت اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرده است که نماد شرکت بیمه دی در تاریخ 30 آذرماه 92 به دلیل مکاتبه بیمه مرکزی و ابهام در اطلاعات عملکرد واقعی 6 ماهه سال مالی 92 شرکت متوقف گردید.
در این راستا در تاریخ 15دی ماه 92 جلسه ای با حضور مدیریت شرکت، حسابرس و نمایندگان بیمه مرکزی در سازمان بورس برگزار و پس از بحث و بررسی در خصوص وضعیت اطلاع رسانی شرکت، مقرر گردید اطلاعات 6 ماهه حسابرسی شده سال مالی 92 ارائه گردد. شرکت همچنان اطلاعات مذکور و اطلاعات 9 ماهه سال مالی 92 را ارائه نکرده است . شایان ذکر است، مدیر عامل و مدیر مالی شرکت نیز اخیرآ تغییر کرده اند.
این در حالی است که، شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا به واسطه تعدیل پیش بینی درآمد سهم متوقف شده است و اطلاعات شرکت در اداره نظارت بر ناشران فرابورس مورد بررسی قرار گرفته که پس از رفع ابهام توسط شرکت و ارائه کامل و شفاف دلایل تعدیل نسبت به بازگشایی آن اقدام می گردد.
نماد دتولید(تولید دارو) نیز بر اساس برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده با توقف رو به رو بوده است در حالی که، شرکت تولید دارو در تاریخ 28 دی ماه 92 به منظور برگزاری مجمع عمومی فوق العاده متوقف و در روز 12 بهمن ماه 92 پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 بر اساس عملکرد واقعی دوره9 ماهه را منتشر کرد .
لذا با توجه به آنکه شرکت اعلام کرده بود افزایش سرمایه تا تاریخ مجمع به ثبت نخواهد رسید، شرکت پیش بینی سال مالی 93 را ارسال کرد که باتوجه به ابهام در اطلاعات ارسال شده تاکنون اطلاعات نهایی به سازمان بورس ارائه نشده است.
زرین معدن آسیا با نماد فزرین نیز به واسطه تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم با توقف نماد مواجه شده است کهشرکت در اطلاعیه شفاف سازی انتشار یافته مورخ 30 آذرماه 92، مبلغ 601 ریال پیش بینی سود هر سهم برای سال مالی 1392 را تاکید نموده است.
علیرغم اطلاعیه مذکور ، درصد پوشش عملکرد 9 ماهه ارسالی شرکت بالا بوده (حدود صد درصد) که منجر به توقف نماد معاملاتی شرکت گردید. بر این اساس از شرکت درخواست گردید اطلاعات پیش بینی 92 مورد بازبینی قرار دهد. بدیهی است پس از رفع ابهام درخصوص اطلاعات نماد شرکت قابل بازگشایی خواهد بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس امیر هامونی درباره برخی اعتراضها به انتقال ۱۴ شرکتبه بازار توافقی گفت: تصمیمی که گرفته شده، از ابتدای اسفند اجرایی میشود و بحث یک یا دو نماد نبوده، بلکه 14 نماد منتقل خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در عین حال امکان ارتقای این 14 شرکت در صورت ارائه اطلاعات شفاف و چشمانداز سودآوری آنان وجود دارد، گفت: هیأت پذیرش آماده دریافت اطلاعات از این شرکتها برای ارتقای آنان به تابلوی اول یا دوم فرابورس است؛ این اقدام در گرو سودآوری و چشمانداز شرکتها خواهد بود.
مدیر عامل فرابورس افزود: ارائه اطلاعات به هیأت پذیرش به معنی عدم اجرای مصوبه انتقال 14 شرکت به بازار توافقی نیست و شرکتها در صورت ادعا باید اطلاعات خود را به هیأت پذیرش ارسال کنند.
مدیرعامل فرابورس ایران تاکید کرد: هیأت پذیرش با نظر مثبت به شرکتهایی که چشمانداز مثبت و سودآوری دارند، نگاه خواهد کرد، اما در صورت عدم شفافیت و مبهم بودن اطلاعات، هیأت پذیرش با ارتقای آنان مخالفت میکند.
وی گفت: گرچه بنده یک عضو در هیأت پذیرش هستم، اما باید هیأت پذیرش درباره نقل و انتقالات نظر بدهند.
هامونی درباره آخرین اقدامات مدیران بورس برای بازگشت آرامش به بازار تأکید کرد: اخیراً رایزنیهایی با شورای نگهبان در مورد مصوبه نرخ 15 سنتی خوراک پتروشیمیها انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه قطعاً ریزش بازار به دلیل تصمیمات اخیر مجلس شورای اسلامی است، گفت: با رفع ابهامات، بازار به شرایط تعادل باز میگردد.
ه گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، به نقل ازکدال،معامله بلوک پتروشیمی پارس که قرار بود به نفت و گاز پارسیان برسد، به علت عدم وجود خریدار رقیب لغو شد .
با حضور یک خریدار رقیب در مزایده بلوک با ارزش پتروشیمی پارس و عدم شکل گیری رقابت جدی، این معامله انجام نشد و نیزبر اساس بند 19 اسناد مزایده با پیشنهاد شرکت گروه نفت و گاز پارسیان موافقت نشد و فروش سهام مذکور به آینده موکول شده است.
به گزارش فارس برخی کارشناسان بورس ابهاماتی را به قیمت گذاری این معامله و شائبه ارزان فروشی بلوک ۴۰ درصدی آن توسط ساتا به نفت و گاز پارسیان مطرح کرده بودند.
بورس تهران در معاملات آخرین روز هفته در سراشیبی نزول قرار گرفت و به وضعیت قرمز درآمد.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شاخص بورس تهران در معاملات آخرین روز هفته به روند نزولی خود شدت داد و وارد کانال 79 هزار واحدی شد.
به این ترتیب بورس تهران که تحت تاثیر مصوبه اخیر مجلس در خصوص افزایش بهره مالکانه معادن و نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی گرفتار سقوط شده بود، امروز نیز با اعلام خبر انتشار اوراق مشارکت با سود 23 درصد به روند نزولی خود شدت داد و با افت بیش از هزار واحدی مواجه شد.به طوری که با انتشار خبر افزایش سود اوراق مشارکت به 23 درصد، صفهای فروش در بازار سرمایه سنگین شد و شاخص بورس تهران با 1105 واحد کاهش به کانال 79 هزار و 134 واحد رسید.
این در حالی است که پیش از این با مصوبات مجلس در خصوص افزایش بهره مالکانه معادن و نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی بورس تهران روند نزولی خود را آغاز کرده و با زیان سهامداران مواجه شده بود و اکنون با افزایش سود اوراق مشارکت مصوبه دیگری علیه بازار سرمایه به تصویب رسید و بورس تهران را در وضعیت قرمز قرار داد.
به این ترتیب مشاهده می شود که دولت نه تنها عزمی برای بهبود وضعیت بورس و جلوگیری از زیان سهامداران ندارد بلکه با مصوبات جدید سعی در خروج نقدینگی از بورس تهران و زیان هنگفت سهامداران را دارد.
زیرا انتشار اوراق مشارکت با سود 23 درصد ،موازی کاری با بازار سرمایه بوده و با این رویداد رقیب دیرینه بازار سرمایه،از این بازار پیشی گرفته و نقدینگی را به سمت خود جذب می کند و به افزایش بی اعتمادی در بازار سرمایه دامن می زند.
بر این اساس در معاملات امروز افت دسته جمعی نمادهای بورس حاصل شد و شاخص بازار سرمایه با 1105 واحد کاهش به کانال 79 هزار و 134 واحد رسید.
در بازار امروز اکثر نمادهای محتلف منفی شده و شرکتهای پالایشگاه نفت بندرعباس، مخابرات، پالایشگاه اصفهان، سرمایهگذاری امید، بانکهای پاسارگاد، پارسیان، تجارت به همراه ارتباطات سیار، پالایش نفت تبریز، کشتیرانی، بانک صادرات، فولاد مبارکه، بانک اقتصاد نوین، گل گهر، فولاد خوزستان، چادرملو و ملی مس بیشترین تاثیر را در افت هزار واحدی شاخص بورس گذاشتند.
همچنین در بازار امروز شرکتهای داروسازی زهراوی و تولی پرس از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و شرکتهای مطرحی چون ایران خودرو، حفاری شمال، بانک تجارت، سرمایه گذاری ساختمان ایران، نیرو ترانس، سایپا دیزل و بانک پاسارگاد بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.
در مجموع در بازار سرتاسر قرمز امروز حجم معاملات به شدت کاهش یافت و تنها 156 میلیون سهم به ارزش 60 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه تا سطح 390 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.
شاخص بورس تهران در ادامه روند نزولی خود امروز با افت دسته جمعی نمادها مواجه و وارد کانال79 هزار واحدی شد.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بورس تهران هفته ها است که حال و روز خوبی ندارد و روزانه با افتهای شدید خود دل هزاران سهامداران بورس را ناامید می کند.
به این ترتیب روزهای خوش بورس در حالی با مصوبه مجلس در خصوص نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی و بهره مالکانه معادن به اتمام رسیده است که در این اوضاع وا نفسا هیچ کس از مسئولان بورس پاسخگوی زیان 50 درصدی سهامداران در مدت کوتاه نبوده و در برابر زیان هنگفت سهامداران عکس العملی نشان نمی دهند.
این در حالی است که مسئولان بورس نباید تنها در شرایط مثبت پاسخگو بوده و با خوشحالی فتح قله های بلند را جشن بگیرند بلکه فعالان بازار سرمایه به خصوص سهامداران انتظار دارند که مسئولان در زمان زیان نیز پاسخگو باشند.
این اوضاع در حالی سهامداران به خصوص سهامداران تازه وارد را به شدت نگران و متضرر کرده است که نهال بی اعتمادی در بورس تهران در حال بزرگ شدن بوده و هر روز تعدادی از سهامداران در تلاشند تا بقای بورس را به لقایش بخشیده و از این بازار پر ریسک خارج شوند.
بر این اساس روند نزولی بورس در هفته های اخیر موجب زیان 30 تا 50 درصدی سهامداران و بازگشت شاخص از کانال 90 هزار به 79 هزار واحد شده است به طوری که در معاملات آخرین روز هفته نیز دماسنج بازار سرمایه در نیمه معاملات بیش از 800 واحد افت کرد و به کانال 79 هزار 407 واحد رسید.
دربازار امروز و در غیاب شرکتهای مطرح پتروشیمی، شرکتهای پالایشگاه بندرعباس، پالایشگاه اصفهان، بانک پاسارگاد، مخابرات، نفت پارسیان، بانک تجارت و پالایشگاه تبریز بیشترین تاثیر را در روند نزولی بورس گذاشتند و موجب ریزش یک درصدی شاخص بورس شدند.
با این ریزش های ....................
نایب رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان این مطلب عنوان کرد: تصویب این مصوبه مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان این صنعت در جهت تأمین نقدینگی لازم برای تکمیل طرح های توسعه ای که در دست دارند به وجود می آورد.
پروا سلطانی ادامه داد: با اجرایی شدن این مصوبه تعداد زیادی از معادن با ذخایر کم و عیار پایین متضرر خواهند شد که ممکن است مجبور به توقف تولید گردند که این موضوع می تواند سبب به وجود آمدن مشکلاتی در تولید و صادرات سنگ آهن شود.
نایب رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن در خصوص صحبت های مطرح شده پیرامون خام فروشی شرکت های سنگ آهنی و معدنی اظهار داشت: تولید و صادرات سنگ آهن با توجه به فرآیندی که از اکتشاف تا استخراج و فرآوری روان صورت می گیرد به هیچ عنوان خام فروشی نیست و طرح چنین حرف هایی فقط موجب تهیج افکار عمومی است. چراکه کشور ما از عمده مزیت های رقابتی که دارد معدنی و نفتی بودن است. بنابراین با این نگاه کشور باید صادرات نفت را به علت خام فروشی متوقف کند یا با اخذ عوارض، شرکت های نفتی را به سمت فرآوردی و پالایش هرچه بیشتر هدایت کند ولی عملاً می بینیم که چنین اتفاقی نه می تواند بیافتد و نه منطقی به نظر می رسد.
وی ادامه داد: در چند سال گذشته در بحث اکتشاف معدن در کشور نسبت به سایر کشورهای همسایه همچون افغانستان ضعیف تر عمل کردیم بنابراین این لزوم تغییر دیدگاه فعلی در جهت حمایت هرچه بیشتر و با استفاده از امکانات موجود برای رسیدن به توسعه پایدار در این صنایع به شدت احساس می شود.
سلطانی افزود: توسعه پایدار در سایه تولید و افزایش ارزش افزوده هرچه بیشتر و صادرات مازاد نیاز داخل به بازارهای جهانی تحقق می یابد که در شرایط فعلی دولت می تواند با استفاده بهینه از توان بخش خصوصی و حفظ نگاه مسئولانه با ابزارهای تشویقی برای دلگرم کردن فعالان این بخش قدم های مستحکمی را برای توسعه این صنایع بر دارد.
وی ابراز داشت: تصویب افزایش نرخ بهره مالکانه معادن برخلاف شعارهای دولت برای حمایت از تولید است که در واقع نوعی سیاست تنبیهی برای فعالان صنعت به شمار می رود بنابراین انتظار فعالان این صنعت از دولت و مجلس کمک به جذب سرمایه گذاری در صنایع دارای مزیت در کشور می باشد تا سرمایه گذار بتواند با دید روشن و از روی علاقه در صنایع سنگ آهن و معادن اقدام به سرمایه گذاری نماید.
نایب رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن پیرامون تلاش های صورت گرفته از طرف انجمن عنوان کرد: جلسات بسیاری با نمایندگان حوزه های انتخابی معادن برگزار شده است و تمام مسائل خرد و کلان این صنعت را مطرح نمودیم و با دادن گزارشات مستدل درخواست های فعالان این بخش را ارایه نمودیم ولی متأسفانه با بی مهری نسبت به بخش خصوصی در تصمیم سازی های اساسی رو به رو شدیم.
سلطانی در خصوص آخرین اقدامات انجمن اظهار داشت: در حال حاضر انجمن تولیدکنندگان و صادر کنندگان جلساتی را برای تکشکیل صندوق هایی در قالب کنسرسیوم برای تأمین منابع لازم جهت افزایش واحدهای فرآوری در چرخه تولید برگزار کرده است که در این سلسه نشست ها سازمان بورس هم برای ارایه نمونه ای از صندوق های پروژه محور که منطبق برخواست فعالان این صنعت باشد حضور داشت و پیشنهاداتی را مطرح نمود.
وی خاطر نشان کرد: یکی از بزرگترین چالش هایی که این صنعت با آن مواجه است گوناگونی بسیار زیاد در معادن از بابت ذخایر و عیارهای متفاوت است که باعث سخت تر شدن تصمیم گیری می گردد. بنابراین برای معادن با ذخایر کوچک و بزرگ، گرفتن تصمیمات یکسان اشتباه می باشد. بطوریکه مثلاً تأسیس یک واحد فرآوری در یک معدن با ذخایر کم اصولاً توجیه اقتصادی ندارد ولی در معادن با ذخایر بزرگ این توجیه وجود خواهد داشت.
در خاتمه نایب رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن عنوان کرد: انتظار فعالان این بخش از دولت تدبیر و امید این است که با تصمیمات کارشناسانه در جهت حفظ فضای رقابتی و حمایت از تولید گام بردارد.
بهزاد بهمننژاد: بازار روز دوشنبه در حالي با افت 9/0 درصدي شاخص كل مواجه بود كه گروه زغال سنگ، تنها صنعت مثبت بورس به شمار ميآمد. سير نزولي شاخص باعث افت 7/4 درصدي آن طي هفت روز معاملاتي گذشته شده است كه مهمترين علت آن تعيين نرخ خوراك گازي 15 سنتي براي گروه پتروشيمي و همچنين نرخ بهره مالكانه 30 درصدي براي سنگآهنيها است.
مسعود رضا طاهري: نمادهاي اوراق تسهيلات مسكن در غياب پتروشيميها دوبارهجولان دادند. شاخص فرابورس روز دوشنبه نيز مانند بورس اوراق بهادار تهران منفي شد و با بيش از 7 واحد كاهش تا محدوده 738 واحد رسيد. با بسته شدن نماد شركتهاي پتروشيمي در راستاي ايجاد شفافيت بيشتر و تعيين استراتژيهاي جديد از سوي اين شركتها، بازار فرابورس شاهد تاثيرگذاري نمادهاي ديگري در غياب پتروشيميها است كه البته با توجه به ريزش عمومي شاخصها و حركت جمعي روند معاملات اغلب اين نمادها نيز تاثير منفي بر شاخص داشتهاند.
با وجود تعيين نرخ 15 سنتي براي نرخ هر متر مكعب خوراك گازي براي مصرف پتروشيميها توسط مجلس، همچنان انتقادها و مخالفتها در مقابل طيف ديگري از تاييدكنندگان اين نرخ ادامه دارد و حتي كار به نامه نگاري به شوراي نگهبان نيز رسيده است. اين قيمت از منظر برخي يك قيمت دولتي است كه با استراتژي آزاد سازي قيمتها در ساير بخشها در تناقض است.
در عين حال برخي بالابردن اين قيمت را تا 15 سنت در راستاي حفظ حقوق مردم ارزيابي كردهاند. به هر روي شركتهاي پتروشيمي در ازاي بخشي از كاهش حاشيه سود خود، به طور قطع برنامههاي جديدي براي قيمتهاي محصولات توليدي خواهند داشت. برخي نيز افزايش اين قيمت را براي اين شركتها چندان تاثيرگذار ندانستهاند. به هر حال بازار سهام در پي اعلام اين نرخ با گذشت ماهها گمانهزني به عدد مشخصي رسيده است. روز دوشنبه نمادهاي ميدكو، ذوب، شراز، شرانل، شپاس، شتران و سمايه در صدر نمادهاي تاثيرگذار براين بازار بودهاند كه بين 68/1 تا 47/0 واحد بر شاخص تاثير منفي داشتهاند. اتفاقي كه در مقابل در بازار رويت شد، تخصيص عنوان بيشترين افزايش قيمت و بيشترين كاهش قيمت به نمادهاي اوراق تسهيلات مسكن بود.
نمادهاي اوراق تسهيلات مسكن در غياب شركتهاي بزرگ فرابورسي مجالي براي داد و ستد شدن پيدا كردهاند و روز دوشنبه در برخي نمادها تا 5 درصد افزايش قيمت ثبت شد.
آنچه كه البته بيشتر مشخص است اينكه نارضايتي از قيمت اعلام شده براي خوراك گازي پتروشيميها مجالي دوباره براي تمركز سفته بازي بر اوراق تسهيلات مسكن فراهم آورده است، به گونهاي كه نمادهاي تسه در صدر برترين تقاضاها قرار گرفتند.در راس اين گروه نماد تسه 9210 در قيمت بيش از 53 هزار تومان به ازاي هر برگه بود كه براي اين اوراق 31 هزار و 247 مورد تقاضا و صف خريد وجود داشت. در مقابل نماد توريل در نرخ 7524 ريال بيش از 974 هزار اوراق را در صف فروش قرار داده بود. در اين بازار بيشترين ارزش معامله به نماد صمپنا اختصاص يافت كه بيش از 46 هزار برگه سهم آن به ارزش 46 ميليارد ريال داد و ستد شد. در عين حال بيشترين حجم معامله به نماد بانك دي اختصاص يافت كه 5ميليون و 845 هزار برگه سهم آن را در چرخه معاملات قرار گرفته بود. روز دوشنبه در مجموع 96 ميليون برگه اوراق بهادار به ارزش بيش از 499 ميليارد ريال در بازار فرابورس داد و ستد شد.
شرکت داروسازي جابر ابن حيان با 37 میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 را به اطلاع فعالین بازار سرمایه رسانده است.
بنابر گزارش بورس نیوز، "دجابر" بای هر سهم در سال مالی 93 مبلغ 1645 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی قبل 12 درصد افزایش داشته ست.
گفتنی است این شرکت علت رشد سودآوری در سال 93 را افزايش عمدتا ناشي از افزايش مقدار و تغيير در ترکيب فروش اعلام کرده است.
شرکت ایران تایر با 14 میلیارد و 323 میلیون و 400 هزار تومان سرمایه پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه را منتشر کرده است.
"پتایر" برای هر سهم در سال مالی 2 مبلغ 88 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (ملغ 294 ریال) بیش از 70 درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار بورس نیوز این شرکت تایر ساز که دوره 9 ماهه را با زیان 45 ریالی برای هر سهم به پایان رسانده، علت تعدیل منفی چشمگیر خود را تغيير در برنامه توليد و کاهش تقاضاي بازار جهت خريد تاير هاي باياس اعلام نموده است.
شرکت آبسال با سرمایه ای بالغ بر 24 میلیارد تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 مبلغ 88 تومان سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با گزارش قبل (مبلغ 523 ریال) رشد چشمگیر 68 درصدی داشته است.
به گزارش بورس نیوز، "لابسا" که که دوره 9 ماهه نخست سال مالی 92 را با تحقق 90 درصد از بودجه به پایان رسانده در نظر دارد به هر سهم خود در سال مالی مورد بررسی 24 تومان سود نقدی پرداخت نماید.
شایان ذکر است این شرکت در دوره 9 ماهه یورو مورد نیاز برای واردات 41 درصدی مواد اولیه را با نرخ 4500 تومان و برای صادرات 6 درصدی محصولات با نرخ 4250 تومان تسعیر کرده است.